ΦΕΡΤΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή η πρόσκληση του Γρηγόρη Αλεξόπουλου , να συμμετάσχω ως υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αργυράς , στις ερχόμενες εκλογές , με την πολυσυλλεκτική παράταξη «ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΞΑΝΑ!»

Είμαι παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών .Κατοικώ στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αργυράς και ασχολούμαι με την Τοπική Αυτοδιοίκηση από τις αρχές της δεκαετίας 1980 . Έχω διατελέσει συνεχόμενες θητείες ως Πρόεδρος Δημοτικού Διαμερίσματος πρώην Δήμου Ρίου ,ως επίσης και εκλεγμένο μέλος του τοπικού συμβουλίου μέχρι και σήμερα . Δεσμεύομαι ,έχοντας πολυετή εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση , ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να προσφέρω για το καλό του τόπου μου , δεδομένου ότι μιλάμε για μια ημιορεινή περιοχή με πολλές ιδιαιτερότητες και προβλήματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι συντοπίτες μου .

     Ο κυρίαρχος λόγος που αποφάσισα να συμμετέχω σε αυτή τη προσπάθεια είναι το γεγονός ότι πείστηκα για το εγχείρημα της αναβάθμισης της περιοχής μου αλλά και του Δήμου Πατρέων συνολικά . Σε ένα τέτοιο εγχείρημα δε θα μπορούσα να μείνω αμέτοχος , δεδομένου πλέον και της δικής μου εμπειρίας .

    Εμπιστεύομαι τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο γιατί πρόκειται πάνω απ’όλα για έναν άνθρωπο με τεράστια εμπειρία , όρεξη για δουλεία , συνετό και με σεβασμό στις παραδόσεις . Για τους παραπάνω λόγους ζητώ την στήριξη σας γιατί όλοι μαζί θα καταφέρουμε να επιλύσουμε τα μικρά και μεγάλα προβλήματα , χρονίζοντα και μη , που αντιμετωπίζει τόσο η περιοχή μας όσο και ο Δήμος μας γενικότερα.

Please follow and like us: