ΠΑΠΑΔΑΚΗ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΡΩΦΙΛΗ

Με την ελπίδα να αναστρέψουμε την παρακμή που υφίσταται ο τόπος μας. Με την ελπίδα  ότι θα απαλλαγούμε από τις κομματικές αγκυλώσεις την εσωστρέφεια και τη μιζέρια. Με την ελπίδα  το αύριο των παιδιών μας να είναι καλύτερο από το δικό μας σήμερα.  Με αυτή την ελπίδα δεσμεύομαι να υπηρετήσω το κοινό καλό και να αφοσιωθώ στη βελτίωση των συνθηκών ζωής των συντοπιτών μου.

Αν κάτι με ώθησε, να είμαι υποψήφια Τοπική  Σύμβουλος Αγ. Βασιλείου, είναι η πίστη στο πρόσωπο του Γρηγόρη Αλεξόπουλου. Το όραμα του ταυτίζεται με τα πιστεύω μου και τα σχέδιά του είναι εφαρμόσιμα και μπορούν να  δώσουν αποτελεσματικές λύσεις στα χρόνια προβλήματα της περιοχής.  

Κατοικώ στον Άγιο Βασίλειο με την οικογένεια μου και λόγω προσωπικής εμπειρίας αλλά και μακροχρόνιας ενασχόλησης μου με τα κοινά, γνωρίζω ιδίοις όμμασι τα προβλήματα που διαιωνίζονται και μας ταλαιπωρούν αλλά και τους τρόπους παρέμβασης  για την επίλυσή τους.

Είμαι  εκπαιδευτικός στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και οι ανησυχίες των παιδιών μας για το μέλλον και τον τόπο μας αποτέλεσαν εφαλτήριο να συμμετάσχω στο πολυσυλλεκτικό σχήμα «Πρωτεύουσα ξανά!». Το χρωστάμε στον εαυτό μας αλλά πολύ περισσότερο στους νέους μας.

Please follow and like us: