ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ (ΝΩΝΤΑΣ)

Φίλες και φίλοι,

Ονομάζομαι Επαμεινώνδας (Νώντας) Παναγόπουλος. Είμαι ένας από τους πολίτες της Πάτρας και νιώθω κομμάτι αυτής της πόλης, όπως πιθανότατα και εσύ που τώρα διαβάζεις αυτό το χωρίο. Έχω επιλέξει να ζω και να εργάζομαι σ’ αυτή την πόλη. Είμαι εκπαιδευτικός και κοινωνιολόγος. Αυτή την περίοδο είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Το ζήτημα για ‘μενα είναι να δώσουμε αξία στον ίδιο τον άνθρωπο και μέσω αυτής της διαδικασίας όλοι οι πολίτες, καθένας ξεχωριστά, να αποτελέσουν πυλώνες δημιουργικότητας, έμπνευσης και εξύψωσης της πόλης. Ένα δεύτερο ζωτικής σημασίας ζήτημα είναι η συνεργασία μεταξύ όλων μας. Αν συνεργαστούμε, μπορούμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να καλλιεργηθεί μια αμοιβαία εμπιστοσύνη, η οποία λείπει στις μέρες μας.  Να πούμε όλοι εμείς οι πολίτες πως επιθυμία μας είναι η διαμόρφωση του Κεντρικού Διαμερίσματος βάσει των δικών μας αναγκών, όλων των πολιτών που είναι ουσιαστικά το Κεντρικό Διαμέρισμα. Το Κεντρικό Διαμέρισμα δεν είναι μια επιγραφή, είμαστε όλοι εμείς.

Ως θεμέλιο της υποψηφιότητάς μου θέτω αυτές τις ιδέες και μαζί με ‘σενα, με κάθε πολίτη της Πάτρας, μπορούμε σε κάθε γειτονιά να τις κάνουμε πράξη. Μαζί με τις δικές σου ιδέες να μπολιάσουμε την Πάτρα με σύγχρονες ιδέες και ανθρώπινες αξίες. Την Πάτρα που είναι κομμάτι μας.

Με εκτίμηση,

Επαμεινώνδας (Νώντας) Παναγόπουλος

Please follow and like us: