ΝΤΟΥΛΙΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Ο Λάμπρος Ντούλιας του Παναγιώτη γεννήθηκε στην Πάτρα το 1992. Είναι εγγονός του μακαριστού Πρωτοπρεσβύτερου π. Ησαΐα Ντούλια, καθηγητή Θεολογίας που διετέλεσε ιερέας στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Ζαρουχλεΐκων. Σπούδασε Φιλόλογος  και είναι κάτοχος Master στην Ειδική Αγωγή. Εργάζεται ως Ειδικός Παιδαγωγός σε Ειδικό σχολείο. Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ιταλικά. Είναι κάτοχος του συστήματος γραφής Braille. Είναι ενεργό μέλος των ΜΚΟ Πράξις και Awo. Έχει αποπερατώσει με επιτυχία την πρακτική του στο ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής. Προσέφερε τις υπηρεσίες του στο 12ο Γυμνάσιο Πατρών στα πλαίσια του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Πατρέων. Παρείχε εθελοντικά μαθήματα ελληνικής γλώσσας σε πρόσφυγες και μετανάστες. Ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό. Είναι ενεργό μέλος επί σειρά ετών στο Χορευτικό τμήμα του Δήμου Πατρέων.

Μετά από ώριμη σκέψη και με γνώμονα το κοινό συμφέρον αποφάσισα να αποδεχθώ την τιμητική πρόταση του κυρίου Γρηγόρη Αλεξόπουλου και να συμπορευθώ μαζί του για ένα καλύτερο αύριο για την Πάτρα μας. Υπάρχει σύμπνοια απόψεων, αντιλήψεων και ιδεών για τον τρόπο που οραματιζόμαστε και οι δύο μια Πάτρα αναγεννημένη που θα καταφέρει με το πέρασμα του χρόνου να καταστεί «Πρωτεύουσα Ξανά» και πρότυπο για τις υπόλοιπες πόλεις της Ελληνικής επικράτειας. 

Η μοίρα θέλησε να μας φέρει πολύ κοντά το 2016 μέσω κοινών βιωμάτων. Είναι ένα άτομο δυναμικό, έξυπνο που προσπαθεί να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα, ξέρει να ελίσσεται, μπορεί να ασκεί κοινωνική πολιτική με ευελιξία και εφευρετικότητα. Είναι πολέμιος της ανισότητας, του ρατσισμού, του κοινωνικού αποκλεισμού και της ομοφοβίας. Θέλει να οδηγήσει την Πάτρα έξω από την απομόνωση και την οικονομική κρίση με δυνατές αποφάσεις, στοχευμένες δράσεις και με επαγγελματικό σχεδιασμό. Την δυναμικότητα του χαρακτήρα του την έχει αποδείξει με το έργο που έχει προσφέρει από θέσεις κλειδιά που υπηρέτησε πιστά όλα αυτά τα χρονιά. Όλοι μαζί μπορούμε να ατενίσουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.    

Please follow and like us: