ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Φίλες και φίλοι

Γεννήθηκα στο Lippstadt Δυτικής Γερμανίας όπου και μεγάλωσα και είμαι κάτοικος Πατρών. Είμαι παντρεμένη και μητέρα δυο παιδιών.

Είμαι απόφοιτη του Α.Τ.Ε.Ι Πατρών της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, όμιλο δυο ξένες γλώσσες γερμανικά και αγγλικά και είμαι ιδιωτική υπάλληλος σε μια πολυεθνική εταιρεία.

Με μεγάλη μου χαρά και τιμή αποφάσισα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Πρωτεύουσα ξανά!» ως τοπική σύμβουλος στην κοινότητα Ελικίστρας , με υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο γιατί πιστεύω πως είναι ο καταλληλότερος για να κάνει την πόλη μας πρωτεύουσα πολιτισμού, μοχλό ανάπτυξης για πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις και πόλο έλξης για πολλούς τουρίστες και φίλους που αγαπούν την Πάτρα μιας και έχει πολλά όμορφα μέρη που μπορεί να επισκεφτεί κάποιος περνώντας από την Πάτρα, αρκεί να αξιοποιηθούν σωστά και δημιουργικά.

Επίσης ως υποψήφια τοπική σύμβουλος έχω και εγώ το δικό μου όραμα να αναπτύξουμε τα χωριά μας και να λύσουμε τα ποικίλα προβλήματα που έχουν οι τοπικές κοινότητες, ώστε να απλοποιήσουμε την καθημερινότητα των κάτοικων και να προσελκύσουμε νέο κόσμο στα χωριά μας.

Όλα αυτά και πολλά αλλά φίλοι μου είναι εφικτά και μπορούν να γίνουν μόνο με το όραμα , σχέδιο ανάπτυξης και πρόγραμμα υλοποίησης του Γρήγορη Αλεξοπούλου.

 

Εγώ προσωπικά θα συμβάλλω με τον μέγιστο δυνατό τρόπο στο έργο αυτό του Γρήγορη Αλεξοπούλου για να γίνει η Πάτρα μας ξανά πρωτεύουσα, ανθρώπινη δυναμική και δημιουργική.

Γιατί θέλω ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας στην πόλη μας……

Αγγελική Μπακοπούλου

Please follow and like us: