ΛΙΝΑΡΔΟΥ-ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Όλοι οι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο “ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΞΑΝΑ“ με επικεφαλή το Γρηγόρη Αλεξόπουλο είπαν το ναι χωρίς δεύτερη σκέψη, λες και τους μαγεύει. Έφερα στο μυαλό μου τα παιδικά μου χρόνια που διαβάζαμε παραμύθια για μάγους και μάγισσες και αναρωτήθηκα: Υπάρχουν μάγοι;

Κάπου εκεί αναρωτήθηκα τι είναι ο Γρηγόρης ο Αλεξόπουλος;

Οι άμεσες σκέψεις μου ήταν:

Είναι οραματιστής, είναι  δημιουργικός και καινοτόμος, είναι οργανωτικός, έχει υψηλή αίσθηση της αποστολής του, έχει αυτοπεποίθηση, διακατέχεται από ηθικές αξίες, έχει ακεραιότητα και ανωτερότητα, έχει καλή διανοητική και τεχνική ικανότητα, είναι πρόσχαρος και ευχάριστος με αίσθηση του χιούμορ, υπευθυνότητα και διάθεση για διαρκή πρόοδο και το κυριότερο που λείπει από τους περισσότερους, έχει ψηλά στην ατζέντα του το πνεύμα της ομαδικότητας και της συνεργασίας που είναι το μεγαλύτερο και αναγκαίο προσόν για ένα δήμαρχο.

Έδωσα λοιπόν την απάντηση:

Ο Γρηγόρης έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός ‘’ΗΓΕΤΗ‘’  που σπανίζει τη σημερινή πολιτική περίοδο που διανύουμε και είναι αυτός που έχει ανάγκη η πόλη μας η Πάτρα για να τη βγάλει από τη μιζέρια και τη σημερινή κατάντια.

Μπορούσα να πω όχι στο κάλεσμα αυτού του ανθρώπου; Του Γρηγόρη; Χωρίς δεύτερη σκέψη είπα και εγώ ένα μεγάλο ΝΑΙ στο Γρηγόρη γιατί το αξίζει να είναι ο επόμενος δήμαρχός μας.

——————————————————————————————————-

Λινάρδου – Λουκοπούλου Παναγιώτα (Γιώτα)  

Υποψήφια Διαμερισματική Σύμβουλος

Δ’ Δημ. Διαμερίσματος Κέντρου Πόλεως (Κεντρικό Διαμέρισμα)

Please follow and like us: