ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Αποφάσισα ,χωρίςσκέψη και κανέναενδοιασμό ,να θέσωυποψηφιότητα ως διαμερισματικόςσύμβουλος στην παράταξη που είναι επικεφαλής της είναι ο ΓρηγόρηςΑλεξόπουλοςκαθώς είναι έναςάνθρωπος που αγαπά και χαίρεται την θητεία του στην ΤοπικήΑυτοδιοίκηση.Δεν τον ενδιαφέρει η κεντρικήπολιτικήσκηνήγιατίαναμφίβολα θα είχεπολλέςπροτάσεις και δυνατότητες να το επιδιώξει .Με έπεισε ότι έχειεπιλέξεισυνειδητά τον δρόμοτης ΤοπικήςΑυτοδιοίκησηςμέσα από τον οποίονμπορεί να αναπτύξει με μεγαλύτερηάνεση τα οράματα και τις φιλοδοξίες του για μια καλύτερηΠάτρα.

Γεννήθηκαστην συνοικία των ΖαρουχλεϊκωνΠατρών ,όπου και δουλεύω .Απόνωρίςμπήκα στον αγώνα της βιοπάληςκαθώς κατάγομαι από εργατικήοικογένεια. Άλλαξααρκετούςεργοδότες ,όπουέφτασαμέχρι τις μέρες μας να εργάζομαι ως αποθηκάριος σε μια μεγάληαποθήκηχαρτικών στα Ζαρουχλεϊκα.

Με ενδιαφέρει η ανάπτυξη της Πάτρας και η ανάδειξη της ξανά ως πόληορόσημο για την Ελλάδα, τόσο στην καινοτομίαόσο και στην εξωστρέφεια ,μακριά από κομματικούςδογματισμούς ,που παρουσιάζει η παρούσαδημοτικήαρχή.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΞΑΝΑ!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΚωτσόπουλοςΔημ. Παναγιώτης

Please follow and like us: