ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΕΛΕΝΗ

Είμαι  από το 2011 συνταξιούχος του δημοσίου, καθηγήτρια Αγγλικών και επι 18 χρόνια ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσσών στην Αθήνα.

Είμαι παντρεμένη από το 1977 με τον Χρήστο Ιωαννίδη, συνταξιούχο, πρωην στέλεχος της Αθηναικής Ζυθοποιίας και έχουμε μία κόρη, τη Χριστίνα,  33 ετών Οδοντίατρο και πτυχιούχο του Ωδείου Αθηνών.

Ήρθα στην Πάτρα το 1995 ακολουθώντας το σύζυγο μου στην εργασία του, οπότε και διορίστικα εκπαιδευτικός στο Δημόσιο.

Με κίνητρο την οικονομική βοήθεια σε ένα καρκινοπαθή μαθητή μου στο Φροντιστήριο ξεκίνησα να ασχολούμαι με το παιδικό θέατρο και έκτοτε έχω σκηνοθετήσει πολλά παιδικά θεατρικά μεταφέροντας, μεταξύ άλλων, τον  Αριστοφάνη στο παιδικό θέατρο.

Το 2006 αποκτήσαμε δική μας κατοικία στη Θέα Πατρών όπου και κατοικούμε διαπιστώνοντας καθημερινά την εγκατάλειψη και την αδιαφορία των υπευθύνων στις  διαμαρτυρίες μας, με αποτέλεσμα η περιοχή μας να μένει παραμελημένη για πολλά χρόνια.

Προσέγγισα την παράταξη «Πρωτεύουσα ξανά » επειδή έχω γνώση και εμπειρία για την προσωπικότητα και τις ικανότητες του κ. Αλεξόπουλου τις οποίες είμαι βέβαιη ότι θα χρησιμοποήσει για το καλό του τόπου και όχι των κομμάτων, έτσι ώστε να γίνει η Πάτρα «Πρωτεύουσα ξανά» με … Θέα.

Please follow and like us: