ΔΡΕ ΧΡΥΣΑΥΓΗ

Ονομάζομαι Δρε Χρυσαυγή ασχολούμαι με τα οικιακά μετά από  16 χρόνια εργασίας στον ιδιωτικό τομέα σε εταιρεία της  ΒΙ.ΠΕ. Πατρών.

Δεν έχω ασχοληθεί πάλι με τα κοινά, εκτός από την ενασχόληση μου σαν μέλος στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του  44ου δημ. σχολείου Πατρών περιοχή Περιβόλας, στον πολιτιστικό σύλλογο της περιοχής Εγλυκάδας όπου και κατοικώ και στον σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών του Κ.Υ. Χαλανδρίτσας.

Ένας κυρίαρχος λόγος που κατεβαίνω ως υποψηφία σύμβουλος στο ανατολικό διαμέρισμα με τον συνδυασμό του κ. Γρηγόρη Αλεξόπουλου είναι να βοηθήσω περισσότερο στην περιοχή μου, να την δω να αναπτύσσετε, να μεγαλώνει, να γίνει μια περιοχή ζηλευτή σ’ όλη την Πάτρα. Τον κ. Αλεξόπουλο τον γνωρίζω από τα έργα του σαν Δήμαρχο Ωλενίας αλλά και σαν Αντιπεριφεριάρχη Αχαΐας Δυτ. Ελλάδας, βάζει στόχους και τους πραγματοποιεί.

Το Ανατολικό Πάρκο είναι ένα όνειρο, που μακάρι να πραγματοποιηθεί γιατί είναι ένας ζωτικός και ζηλευτός χώρος, με θέα στον Πατραϊκό κόλπο. Μόνο να δει κανείς το  ηλιοβασίλεμα από εκεί, είναι κάτι το μαγευτικό.

Εκτός απ’ αυτό, τα προβλήματα της περιοχής είναι πολλά,άλλα μικρά ή μεγάλα.

Με την βοήθεια που θα δώσω εγώ κι όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού, ο καθένας από το δικό του μετερίζι θα βοηθήσουμε τόσο για το καλό της Πάτρας αλλά και για τις περιοχές που έχουν ανάγκες.

Είμαι παντρεμένη με τον Χρήστο ελεύθερο επαγγελματία και έχουμε μία κόρη την Βίβιαν.

 

Με  εκτίμηση

Δρε Χρυσαυγή

Please follow and like us: